VIP FODBOLDTUR

Newcastle vs. Tottenham

01. - 04. maj 2020

Tag med Morten Bruun på ”Best 11” tur til maj, når turen går til Newcastle. Vi skal på St. James Park og opleve den intense stemning, når hjemmeholdet Newcastle tager imod Jose Mourinho og Tottenham. Til det der plejer at være et dramatisk og målrigt opgør.

Her får vi muligheden for at se alle stjernerne fra Tottenham på nærmeste hold, Harry Kane, Dele Alli og Lucas Moura. Er du mere til Newcastle så kan du forhåbentlig glæde dig til at se, at Steve Bruces tropper har sikret sig en sæson mere i Premier League eller det hele skal afgøres i kampen mod Tottenham.

Inden kampen varmer vi selvfølgelig op til kampen på rigtig fodboldmanér ved at besøge en af de lokale pubber, inden vi begiver os op til området omkring St. James Park. Her bliver der god tid til at mærke den ægte engelske fodboldatmosfære og måske få den helt rigtige souvenir med hjem.

Dagen efter kampen skal vi selvfølgelig også på stadionrundvisning så vi kommer ”behind the scenes”. Efter rundvisninger vil der være frokost i NINE bar som er beliggende på Gallowgate End tribunen.

Til dem som er interesserede, kan der blive en mulighed for at se en kamp i The Championship. I samme weekend spiller Leeds United hjemme mod Charlton. Hvis det kan passe i programmet skaffer vi gerne billetter til denne kamp, men prisen for billetter og togtransport til Leeds er dog ikke inkluderet. Mere info i starten af april når kampprogrammet bliver endeligt fastlagt.

Vi flyver fra Aalborg, via Amsterdam, til Newcastle fredag, hvor vi lander sent fredag aften og retur igen fra Newcastle mandag over middag.

 

Pris pr. person: kr. 6.795,-

Enkeltværelsestillæg: 1.500,-

Prisen inkluderer:

Flybillet Ålborg - Newcastle tur/retur

Fodboldbillet Newcastle - Tottenham

Stadionrundvisning med frokost

Transfers i Newcastle

Pubbesøg

3 hotelovernatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad

Bidrag til rejsegarantifonden

Guide med på hele turen er:

Morten Bruun

For yderligere information og tilmelding: info@mywaytravel.dk

Se også vores andre spændende ture på www.mywaytravel.dk

Med venlig hilsen

My Way Travel

Martin Jørgensen