VIP FODBOLDTUR

Tottenham vs. Leicester

08. - 11. maj 2020

Tag med på Martin på ”Best 11” tur til maj når turen går til London, og til hvad vi håber bliver et danskeropgør, når Tottenham hjemme tager imod sæsonens store positive overraskelse fra Leicester. Oplev den intense stemning, når de to klubber byder hinanden op til det der plejer at være et dramatisk og målrigt opgør. Kampen spilles på Tottenhams spritnye og topmoderne fodboldstadion ”Tottenham Hotspurs Stadium”  

Her får vi muligheden for at se alle stjernerne fra Tottenham på nærmeste hold, Harry Kane, Dele Alli og Lucas Moura. Er du mere til Leicester så kan du glæde dig til at se, Brendan Rodgers styre sine tropper mod måske endnu en overraskende sejr. Vi skal se Jamie Vardy og det nye engelske stjernefrø Maddison uden at forglemme Kasper Schmeichel.

Vi skal selvfølgelig varme op til kampen på rigtig fodboldmanér ved at besøge et par af de lokale pubber, inden vi begiver os op til området omkring Tottenham Hotspur Stadium, hvor der bliver god tid til at besøge Englands største fanshop og få den helt rigtige souvenir med hjem.  

Til dem som er interesserede, bliver der forhåbentlig mulighed for at se endnu en fodboldkamp i Premier League. I samme weekend spiller Watford hjemme mod Man. City. Vi skaffer gerne billetter til denne kamp, men prisen for billetter er dog ikke inkluderet.

Vi flyver fra Aarhus til London Stansted fredag, hvor vi lander ved middagstid og retur igen fra London Stansted mandag middag. Nærmere detaljer foreligger i starten af april, når kampen bliver endeligt fastlagt.

 

Pris pr. person: kr. 6.995,-

Enkeltværelsestillæg: 1.500,-

Prisen inkluderer:

Flybillet Århus - London tur/retur

Fodboldbillet i block 312-314

Adgang til lounge

Let måltid før kampen og fri bar i pausen

Aftensmad

Transfers i London

Pubbesøg

3 hotelovernatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad

Bidrag til rejsegarantifonden

Guide med på hele turen er:

Martin Jørgensen

For yderligere information og tilmelding: info@mywaytravel.dk

Se også vores andre spændende ture på www.mywaytravel.dk

Med venlig hilsen

My Way Travel

Martin Jørgensen