VIP FODBOLDTUR

Tottenham vs. Liverpool

10. - 13. januar 2020

Tag med på Martin på ”Best 11” tur til januar, når turen går til London, til Champions League finale revanche når Tottenham hjemme tager imod Liverpool. Oplev den intense stemning, når de to store traditionsklubber byder hinanden op til det der plejer at være et dramatisk og målrigt opgør. Kampen spilles på Tottenhams spritnye og topmoderne fodboldstadion ”Tottenham Hotspurs Stadium”.  

Her får vi muligheden for at se alle stjernerne fra Tottenham på nærmeste hold, Harry Kane, Dele Alli og måske vores egen danske landsholdsstjerne Christian Eriksen. Er du mere til Liverpool så kan du glæde dig til at se, om Jürgen Klopps tropper med Mo Salah, Virgil van Dijk og Sadio Mané stadig har overhånden mod Tottenham. 

Vi skal selvfølgelig varme op til kampen på rigtig fodboldmanér ved at besøge et par af de lokale pubber, inden vi begiver os op til området omkring White Hart Lane, hvor der bliver god tid til at besøge Englands største fanshop og få den helt rigtige souvenir med hjem.  

Til dem som er interesserede, bliver der mulighed for at se endnu en fodboldkamp i Premier League eller The Championship. I samme weekend spiller bl.a.: Chelsea-Burnley, Crystal Palace-Arsenal, Brentford-QPR. Vi skaffer gerne billetter til disse kampe, men prisen for billetter er dog ikke inkluderet.

Vi flyver fra Aarhus til London Gatwick fredag, hvor vi lander ved middagstid og retur igen fra London Gatwick mandag eftermiddag. Nærmere detaljer foreligger i starten af oktober, når kampen bliver endelig fastlagt.

 

Pris pr. person: kr. 7.795,-

Enkeltværelsestillæg: 1.000,-

Prisen inkluderer:

Flybillet Aarhus - London tur/retur inkl. 15kg. bagage

Fodboldbillet

Block 312-314

Lounge adgang med mad og drikke voucher 

Kampprogram

3 hotelovernatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad

Transfers i London

Pubbesøg

Middag

Guide med på hele turen er:

Martin Jørgensen

For yderligere information og tilmelding: info@mywaytravel.dk

Se også vores andre spændende ture på www.mywaytravel.dk

Med venlig hilsen

My Way Travel

Martin Jørgensen