VIP FODBOLDTUR

Man. United vs. Tottenham

3. - 5. december 2019

Tag med på Martin på ”Best 11” tur Manchester og oplev den unikke stemning på ”The Theatre of Dreams”. Oplev den intense stemning, når to af de helt store klubber i Premier League tørner sammen på Old Trafford.  

Her får vi muligheden for at se om Ole Gunnar Solskjær har genantændt magien i Manchester eller om Tottenhams stjerner med vores egen danske superstjerne Christian Eriksen trækker sig sejrrigt ud af opgøret ligesom sidste år.

Vi skal selvfølgelig varme op til kampen på rigtig fodboldmanér ved at besøge et par af de lokale pubber, inden vi begiver os ud til området omkring Old Trafford. Her bliver der god tid til at indsnuse den specielle stemning blandt tusinde vis af fans eller måske besøge United Megastore inden vi finder vores pladser på stadion.

Vi skal på stadionrundvisning på Old Trafford og selvfølgelig bliver der også tid til et besøg på deres Museum. Et kig under Sir Bobby Charlton tribunen, hvor historien om flystyrtet i München i 58 bliver fortalt, er absolut tiden værd.

Vi flyver fra Billund til Manchester via Frankfurt tirsdag, hvor vi lander først på eftermiddagen  og retur igen fra Manchester torsdag formiddag. Nærmere detaljer foreligger i starten af oktober, når kampen bliver endelig fastlagt.

Pris pr. person: kr. 6.795,-

Enkeltværelsestillæg: 1.000,-

Prisen inkluderer:

Flybillet Billund-Manchester tur/retur inkl. 15kg. bagage

Fodboldbillet

“The Academy - Executive Seats in Block NE3420/3425”

Lounge adgang med mad og drikke voucher 

Kampprogram

2 hotelovernatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad

Transfers i Manchester

Pubbesøg

Middag

Guide på hele turen er:

Martin Jørgensen

For yderligere information og tilmelding: info@mywaytravel.dk

Se også vores andre spændende ture på www.mywaytravel.dk

Med venlig hilsen

My Way Travel

Martin Jørgensen