VIP FODBOLDTUR

Sevilla vs. Real Betis

13. - 16. marts 2020

Tag med på Martin på ”Best 11” tur til foråret, når turen går til Andalusien, eller nærmere betegnet til Sevilla. Her skal vi opleve den intense stemning, når de to lokalrivaler tørner sammen i et høj dramatisk derby. Kampen spilles på Sevilla FC’s hjemmebane Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán. De 43.000 tilskuere er garanter for en fantastisk stemningsoplevelse som ikke fås andre steder. 

Der er også risiko for kuldegysninger når hele stadion står op og synger ” Himno Centenario”. Tidligere Sevilla træner, Unay Emmery krævede af sine spiller, at de lærte og forstod teksten, ligesom den altid blev spillet i bussen på kampdagen.

Vi får muligheden for at se alle stjernerne fra de 5 dobbelte Europa League vindere  i startopstillingen. Derudover skal vi selvfølgelig ”backstage” på guided stadionrundvisning, hvor vi til sidst får lov til at løbe på banen.

Vi flyver fra Billund til Malaga fredag, hvor vi lander midt på eftermiddagen. Derefter et par timer i bus til Sevilla.  Afgang fra Sevilla sidst på formiddagen til Malaga, videre til Billund med ankomst ca. kl. 20.00 mandag aften. 

 

Pris pr. person: kr. 6.995,-

Enkeltværelsestillæg: 1.500,-

Prisen inkluderer:

Flybillet Billund - Malaga tur/retur

Fodboldbillet på langsiden

Stadionrundvisning

3 hotelovernatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad

Middag en aften

Transfers Malaga/Sevilla

Guide med på hele turen er:

Martin Jørgensen

For yderligere information og tilmelding: info@mywaytravel.dk

Se også vores andre spændende ture på www.mywaytravel.dk

Med venlig hilsen

My Way Travel

Martin Jørgensen